Noticias musicales de Mallorca en tu Correo electrónico:

El Duo Alfageme es forma als inicis musicals d’ambdós germans al Conservatori Professional de Música de Valladolid. Continuen els seus estudis al Conservatori Superior de Música de Salamanca i, posteriormente, Irene a la Royal Academy of Music de Londres; i Eduardo, al Conservatori Paul Dukas de París.

Actualment, completen els seus estudis al Conservatori Superior de Ginebra i al Real Conservatori de Brussel.les becats per MAEC-AECI (Ministeri d’Assumptes Exteriors d’Espanya); la Fundació Municipal de Cultura de l’Ajuntament de Valladolid, la Junta de Castella i Lleó i Joventuts Musicals de Madrid.

Han rebut, a més, consells de Javier San Miguel, Antoine Marguier, Hedwig Swimberghe, Carmelo Molina, Kennedy Moretti i Alberto Rosado.

Han estat guardonats amb el primer premi del Concurs Internacional “Pedro Bote”, el primer premi de Joves Artistes Emergents de Castella i Lleó 2008, amb el Premi Ateneu Guipuscoà i amb el segon premi al concurs Internacional de Cambra Ciutat de San Sebastián (en dues edicions) i amb el tercer premi al Concurs Internacional de Manresa (2005).

Han ofert nombrosos recitals a Londres, París, Brussel.les, i arreu d’Espanya i entre els seus propers compromisos, destaquem els recitals a la Fundació Heim (Ginebra); a l’Auditori Ciutat de Lleó, Valladolid, el Palau de les Arts de València i al Festival Internacional de Música de Segovia, entre d’altres.

Programa:

ANTONIN DVORAK (1841-1904): Melodies gitanes, op. 55, B104 (1880)
FRANCIS POULENC (1899-1963): Sonata, per a clarinet i piano (1962)
JOHANNES BRAHMS (1833-1897): Sonata, en fa menor, per a clarinet i piano, op. 120, núm. 1 (1894)

Eduardo Alfageme, clarinet
Irene Alfageme, piano

Data: Dimecres, 11 de febrer de 2009
Lloc: Casal Balaguer
Hora: 20 h. gratuit

Organitza: Joventuts Musicals de Palma: www.mallorcaweb.net/jmpalma

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment. Login »