Noticias musicales de Mallorca en tu Correo electrónico:

Programació

El divendres dia 3 de juny a les 21h participarà el pianista ucraïnès Denis Zhdanov, guanyador del Concurs Maria Canals de piano de Barcelona l’any 2010 i recent finalista del Concurs Internacional Chopin de Varsòvia. Aquest jove de 22 anys ens oferirà un recital d’obres de F.Chopin.

El dissabte dia 4 de juny, repetirà actuació en aquest Festival el pianista romanès, però que viu a Mallorca, el jove Valentín Moldovan, que dedicarà el seu recital a la figura de F.Listz del qual es compleixen aquest any 200 anys del seu naixement, i interpretarà a la vegada obres pròpies.

El diumenge dia 5 de juny a les 20h serà el torn del pianista rus-espanyol Enrique Bernaldo de Quirós, un dels grans pianistes espanyols de l’actualitat i que te ja en el seu haver nombrosos premis i reconeixements artístics.

El divendres 10 de juny a les 21h tendrem per primera vegada al nostre Festival, un concert de clarinet i piano que protagonitza la clarinetista menorquina Ona Cardona i el pianista Pau Baigés

El dissabte 11 de juny a les 21h serà el torn per un recital líric. Aquest ens el oferirà el jove tenor mallorquí Josep M.Sánchez, un dels valors més prometedors a nivell nacional i la pianista Alicia Moreno. Ens oferiran un recital molt original en el que s’interpretaran cançons del propi F.Chopin.

El diumenge 12 de juny a les 20h, tancarà el Festival la ja coneguda per a nosaltres Paula Ríos. Una jove pianista que acaba d’enregistrar un cd compacte amb obres de F.Chopin i que ha comptat amb el suport i la col·laboració de la nostra Associació.

Les novetats del programa musical i del Festival ja estan disponibles a la web http://www.pianino.es/.

Reserves: 971728312 o 616906574 

Web: www.pianino.es

Preus de cada concert son de 15€, però podeu disposar d’un abonament a la carta de 3 concerts per 40€ i els 6 concerts per 70€.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment. Login »