Noticias musicales de Mallorca en tu Correo electrónico:

L´Obra Social de Sa Nostra ha estat sempre al costat i ha recolçat el Cicle de Musica Cambra de Joventuts Musicals coordinat i organitzat per Joventuts Musicals de Palma i que des dels seus inicis ha intentat portar la diversitat i la qüalitat proposant artistes de tot el mon. Recordam que cal reservar les entrades amb antelacio, ja que l aforament es limitat. Reserva al 902160061. Gratuït (donació d’1€ a l’entrada de la sala destinat al Programa d’Urgències Socials)

Al primer concert, que com sempre es fara al centre de cultura Sa Nostra, podrem escoltar a na Patrin Garcia Barredo i en Claudio Martinez que oferiran un concert de piano a dues i quatre mans amb obres de Schumann i Chopin. Sera el divendres dia 30 d aquest mes a les 20 hores.

El segòn concert, 7 de maig 2010, de  serà a carrec del guanyador del Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España, el violonchelista Fernando Arias acompanyat al piano pel seu germa Luis. Interpretaran obres de Bach, Boccherini, Brahms i Cassadó.

Per acabar el cicle, el dia 21 de maig, tendrem l ´oportunitat d´escoltar un dels millors flautistes del mon: Mario Caroli acompanyat per la pianista japonesa Akiko Okabe que oferiran un completissim programa musical amb obres de Bach, Schumann, Franck, Rotaru i Jolivert.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment. Login »